En aften, jeg havde glædet mig til!

I går aftes besøgte jeg sammen med 12 andre patchworkere her fra Fredericia/Middelfart Vitus Bering Quilterne i Horsens, min gamle gruppe i mange år.

Mit store idol mht patchwork og quiltning, Linnea Hassing Nielsen, holdt nemlig foredrag om sit patchwork liv og viste tæpper frem.

Det blev meget bedre, end jeg havde drømt om! Og der var heldigvis mødt rigtig mange op på Egebakken i Egebjerg, hvor Vitus Bering Quilterne har lokaler.

Jeg tog selvfølgelig en del billeder, men det var svært, fordi der var så mange mennesker, så jeg har valgt at vise nogle af mine gamle billeder af Linneas tæpper indimellem, så man kan se de viste i fuld str. Linnea havde sagt, at jeg jo har set dem allesammen – ja, det har jeg, igennem årene, jeg har kendt hende, men de kan tåle at ses mange gange, og ikke mindst er det interessant at høre hende fortælle om tæpperne – alle 40, som hun havde medbragt!

Et meget gammelt tæppe, som Dronning Ingrid havde givet råd til, og som var det eneste håndsyede blandt de viste.

Et fantastisk tæppe, maskinsyet som alle følgende, og håndquiltet!

Et tæppe med en meget personlig historie om quilteren, der er helt overvældet af de tæpper, hun ser og bliver inspireret af.

..et tæppe med en inspiration fra naturbrande

Linnea elsker stjerner og bruger dem i mange tæpper

– her fra en artikel i Kludemagasinet, som jeg skrev 2013.

Og hjerter!

En sjov historie om alle de forskellige stoffer, Linnea får foræret, og hvordan man kan bruge dem til noget helt “anderledes”

Røde stoffer, der skulle bruges, og som fik en efterfølger, fordi der stadig var flere røde stoffer i kurven

Og til slut 2 puttetæpper, som Linnea har syet mange af i de senere år! Disse 2 skulle ikke med mig hjem – endnu – for hun er ikke færdig med at nyde dem! Og måske vil hun sy flere efter dette mønster.

..”men så kommer du og spiser frokost, det er så hyggeligt!” fik jeg at køre hjem på! Og det er det – hver gang!

Alle var helt overvældede – disse billeder er kun et lille udsnit. Min ledsager Lis, som ikke har set nogle tæpper fra Linneas hånd før, var meget begejstret og inspireret! Og glad for, at jeg havde taget hende med!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *