En større ekspedition i morgen

I morgen tirsdag skal det meste af styregruppen i Projekt Puttetæpper ud på en større ekspedition!

Vi er blevet inviteret til Odd Fellow logen i Grindsted for at modtage en donation på 4.000 kr! Det er et dejligt bidrag til materialer til tæpperne!

Samtidig mødes vi med forstanderen fra Julemærkehjemmet Fjordmark, som har fået samme invitation! Det var et tilfælde, at vi fandt ud af, at vi skulle samme sted hen, og så fik vi lige arrangeret, at vi kunne have flere forskellige ting med til videre aflevering – nemlig først og fremmest puttetæpper til Julemærkehjemmet Skælskør, som han sørger for at få bragt frem til dem, så vi sparer forsendelse. Samt en stor pose sokker til børnene på Fjordmark.

Vi modtager jo hver især puttetæpper løbende, gør også nogle UFO’er færdige, og nu er der så en lejlighed til, at vi kan tømme “lageret” og få dem samlet til ét julemærkehjem, som ikke fornylig har modtaget en stor portion tæpper.

Det bliver, så vidt jeg kan tælle, før de er samlet, 62 puttetæpper til Skælskør – det er en dejlig følelse, at de får så mange. Der er mange, der selv afleverer de tæpper, de syr, på de enkelte hjem, også Skælskør, og vores 4. styregruppemedlem, som bor på Sjælland, sørger også for dem, men 62 på én gang – det batter noget. Der er 48 børn ad gangen i Skælskør, så der skal mange til.

Nu er min del af tæpperne pakket, jeg blev færdig med de sidste 2 lukkekanter i går og i eftermiddag, så nu kommer disse 2 tæpper også med:

De var ikke så nemme at fotografere på tøjsnoren i den blæst, det har været i dag!

2 tanker om "En større ekspedition i morgen"

  1. Hej Gitte. Ja, de er specielle – mest i de farver, de er sat sammen af. Det var egentlig ét stort sengetæppe, som er blevet delt til 2.
    Men vi har set “hexagonblomster” syet sammen på denne måde før, i andre farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *