Fra Depotgården i dag

Der var temadag med snore-patchwork i dag på Depotgården:

Med 2½ cm brede stofstrimler og en tørresnor blev der maskinsyet fine måtter, kurve og tasker:

Det er rigtig flot, men jeg har bestemt mig til ikke at sprede mig mere, så jeg nøjedes med at kigge!

Og så fik jeg mit Hexagon-juletræ færdigt! Det er ens på begge side, dog spejlvendt, så hexagonerne i siderne vender modsat og dermed sys sammen med den magen til! Den lille stjerne i toppen er bare 2 små stjerne af den slags, man kan drysse ud på bordet.

2 tanker om "Fra Depotgården i dag"

  1. Flot, kære Hanne.
    Det kunne jeg godt finde på at så – dog ville jeg lave den nederste sekskant til en halv overskåret, så træet kunne “stå”, – med lidt stytte i ryggen.
    Rigtig god dag til dig fra Diana

  2. Ja, det kan sagtens lade sog gøre, jeg har sat en tråd i stjernen, så den kan hænge! Den kan også laves sådan, at en metalstøtte kan gå op inden i, med en fod, dem kan man få lavet eller købe mange steder i patchworkbutikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *