AV – AV – AV!!!

AV – Diki kom til at bide mig! Det ku’ han ikke gøre for, det skete, mens vi legede en leg, vi leger som regel hver dag. Han kommer med et stykke legetøj, som jeg skal kaste, og så styrter han lykkeligt af sted for at “fange” det – og kommer med det igen, sommetider ryster han det voldsomt, hvis det f.eks. er en af hans bamser. Men det kan også være en bold, og denne gang var det et tyggeben, som han stak i hånden på mig, så jeg kunne kaste det. Men da han kom igen med det, var han så ivrig, at han bed i det samtidig med, at jeg tog imod det, og – åh for pokker! – så bed han i min tommelfinger, og ikke bare det, men tommelfingerneglen! Han bed helt igennem neglen, så det blødte! Og for susen, hvor gør det ondt! Han blev meget forskrækket, da jeg råbte højt – det var synd, for han vidste jo ikke, at han havde bidt i mig!

Jeg har trøstet ham, så han ved, vi er gode venner, og jeg har vasket fingeren og neglen godt med sæbe. Men det gør stadig ondt, og jeg gætter på, at neglen bliver sort?

Mon jeg kan strikke? Jeg er jo ved at strikke julegaver.

2 tanker om "AV – AV – AV!!!"

 1. Hej Hanne
  Det var rigtig uheldigt, at Diki kom til at bide dig og for søren det gør bare ondt, når det er igennem neglen.
  Hvis du ikke er stivkrampevaccineret inden for de sidste år, tror jeg da lige du skal spørge vagtlægen, om det ikke er en god ide at blive vaccineret.
  God weekend til jer.
  Hilsen
  Birgit

  • Tak, Birgit. Jeg mener, at jeg er stivkrampevaccineret indenfor de seneste år. Jeg tænkte også på det. Jeg skal måske spørge min læge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *