Stivkrampe vaccination

Det er dejligt med omsorgsfulde børn! Yngstesønnen mener, at jeg skal have en stivkrampe vaccination, for det er helt sikkert mere end 10 år siden, jeg har fået det.

Det mente vagtlægen også, og det kan ikke vente til på mandag og egen læge. Så nu kører Christian mig ind til Sundhedshuset, hvor jeg har fået en tid, så jeg kan få det stik + muligvis også penicillin. Man kan vist godt blive utilpas af sådan “et skud”, og jeg er i forvejen ikke så glad for at køre i mørke.

Dejligt med hjælpsomme børn og børnebørn!

5 tanker om "Stivkrampe vaccination"

  1. Det er lige præcis derfor jeg elsker at læse med hos dig, Hanne. Fordi dine børn og børnebørn er de mest fantastiske mennesker og de passer så utroligt godt på dig 🙂

  2. Dine børn har absolut ret, du skal stivkrampevaccineres. Jeg har mine vaccinationer skrevet ind i mit barndoms vaccinationskort så jeg kan se hvornår jeg skal revaccineres. Der skal jo kun en lille rift til hvis uheldet er ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *