Heldig kan man da være!

Denne flotte bluse / tunika i A-facon med lille rullekrave har jeg været så heldig at vinde i en “konkurrence” på Facebook!

Den er virkelig flot og klæder mig godt til et par smalle sorte bukser.

Det var Butikken, Erritsø Butikstorv, der havde sat konkurrencen på Facebook for nogle dage siden, man skulle bare “like”, og det har jeg så gjort, uden at tænke mere over det, for jeg vinder ikke ret tit noget! Men der er jo også mange, der gør det samme.

Så jeg blev virkelig overrasket, da jeg blev ringet op fredag eftermiddag med besked om, at jeg har vundet! Jeg kunne faktisk slet ikke huske, at jeg deltog i den konkurrence! Men da jeg besøgte Butikken lørdag, kunne jeg godt huske den lækre bluse i farver, jeg godt kan lide! Og så passer den næsten på en prik – lidt for lang på ærmerne, men det kan jeg nemt ordne.

Værdi: 800 kr! Tusind tak!

2 tanker om "Heldig kan man da være!"

  1. Tillykke, kære Hanne, men jeg syntes nu du vinder af og til, og har du ikke vundet een gang på det butikscenter?
    Smuk er den bluse, og sød farve og et godt mærke, jeg selv har flere ting i – købt nedsat eller udsalg, da det er lidt dyrt” prismærke, der står i nakken.
    Håber det går bedre med fingeren “med bid i” .
    Der kan hurtigst ske noget – havde købt 2 store sild på tilbud i Kvickly, men havde ikke fået sat det ene ordentig ind, så de jeg lukkede døren op til det senere fór et glas lige på overlæben med et drøn. Jeg var straks bange for mine tænder, men heldigvis, sad de stadig fat, og min overlæbe fik en pose frosne porrer på et kvarter, så jeg slap med ømhed, men ingen huller.
    Gode aftenhilsner fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *