Nej, nej, det går ikke!

Her syntes jeg lige, det hele gik så godt, og  Ford værkstedet havde tid til at kigge på varmeblæseren i min gamle Ford Fusion, som ikke virker, men larmer helt vildt, allerede i dag.

Og det gik hurtigt, mens jeg bare ventede i deres kundecafé med mit strikketøj.

Men måske FOR hurtigt, for jeg var kun kommet halvvejen hjem, da den larmede endnu værre end før! Jeg havde fået en forklaring om, at det var en modstand, der var brændt over, og at jeg nok var nødt til at få en ny blæser motor, hvilket er en endnu større udgift.

Jeg vil simpelthen ikke finde mig i at betale knap 1.000 kr for absolut ingenting! Jeg har selvfølgelig snakket med dem, med det samme, jeg kom hjem og ringede, og det kom tydeligvis ikke bag på den søde dame i receptionen. Men nu bestiller hun en ny blæser, og så må de trække noget af udgiften fra for i dag! Hun fortalte mig, at hun har samme problem i sin gamle Ford, og hun kører med det! Det kan jeg ikke, jeg bliver så forskrækket, når den begynder at larme så voldsomt, det tør jeg ikke køre med! Puh ha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *