Julegave til mig selv!

Jeg har givet mig selv en rigtig dejlig julegave!

Jeg har haft besøg af en rigtig gartner, der har ordnet min forhave så fint!

Jeg har ikke noget “før”-billede, det vil jeg simpelthen ikke være bekendt at vise 😉 Men hvor er det blevet fint, og hvor er jeg glad for, at jeg fik det gjort!

Jeg har haft en anden til at hjælpe mig engang imellem, men det blev ikke rigtig til noget, jeg tror ikke, han havde lyst. Og en anden havemand har været og kigge på det, men det var for meget for ham.

Dette er et firma i Børkop, som i mange år har anlagt og passet have for en af “kusinerne”, og de havde anbefalet firmaet. Engang i det nye år skal de få lov at ordne baghaven også, og hvis jeg synes, jeg har råd, skal de komme et par gange om året, eller måske mere. Det er jo ikke nogen stor have, men for det 1. har jeg aldrig være havemand, det var jo Sørens interesse, og han var god til det, så det skulle jeg ikke blande mig i! For det 2. har jeg ikke kræfter til det. Det troede jeg, at jeg kunne klare med den lille have, men jeg dur ikke til det, og når jeg prøver, får jeg ondt i ryg og ben.

Så det er virkelig en dejlig gave, som jeg er meget glad for!

5 tanker om "Julegave til mig selv!"

 1. Kære Hanne sikke en dejlig julegave, man skal huske at være godhed sig selv, medens man kan.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine, tak mange dejlige indlæg i året der er gået.
  De bedste julehilsner Marianne

 2. Kære Hanne.
  Alene det åg, der bliver løftet af dine skuldre, er det hele værd ved at betale sig fra havepasning. Og mon ikke der er råd til det – alt kan ikke gøres op i penge. Sjælefred og velvære ved det er i orden, er ubetalelig, så jeg syntes, du skal fortsætte. Med alle de andre ting, du lægger så store kræfter og tid i, vil det være en lettelse ikke at gå rundt med dårlig samvittighed. Du er jo ikke 20 længere, – selv om jeg syntes, du ellers er flittig som en sådan…………
  Jeg når ikke en 10. del af, hvad du når..
  Gode hilsener fra Diana

  • Hvor har du da ret, kære Diana! Jeg er virkelig så glad for, at jeg tog mig sammen til at netale mig fra det, som jeg – som du har ret i – hele tiden havde dårlig samvittighed over!
   Men du har ikke ret i, at jeg er flittig som en 20-årig. Så skulle du have kendt mig, da jeg var 20, og ikke mindst da jeg var 40!

 3. Nej, men jeg kan let overtales til, der hele tiden har været glødende pinde eller nåle..
  Perioden for mig omkring de 40, var også fantastisk og kreativ for mig.
  Det var utroligt, hvad jeg nåede at lave på trods af fuldtidsjob og 4 børn, – derimellem et hold tvillingepiger.
  Nu er der ikke meget energi tilbage – hos mig.
  Men hos dig fuld skrue endnu – eller næsten………..
  Gode aftenhilsener fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *