Hjemmelavede julegaver

Færdig med 3 hjemmestrikkede julegaver!

Ingen billeder! Først efter, at de har fundet ejermændene. Men nu er der hæftet ender, og de er vasket og lagt til tørre på håndklæder, pænt formede og glattede.

Jeg var især nervøs for den ene, fordi den var strikket af noget garn, jeg ikke kender, så jeg vidste ikke, hvordan det ville blive, når det kom i vaskemaskinen (“håndvask” / 30 grader). Men jeg puttede det i en vaskepose, for at skåne, og så var jeg mega glad, da det viste sig at være helt fint og lækkert! Jeg synes generelt, at garnerne er mere lækre efter vask.

Så nu mangler jeg bare 2! Den ene er jeg ved at slutte af, den anden mangler noget endnu, men det er godt TV-strikketøj, så det bliver færdigt i aften.

Det er flere år siden, at jeg har lavet så mange hjemmelavede julegaver – og det er ikke, fordi det er billigere, det er faktisk ret dyrt! – men jeg har lyst til at lave den slags, og min familie kan for det meste godt lide det – ellers var det jo ikke umagen værd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *