Lutter gode gaver (næsten)

Efter at ældstesønnen i årevis måtte kæmpe med følgerne af fejlslagne operationer, deraf følgende manglende førlighed, og med kommunen om økonomi og hjælp – ja, så kan jeg godt forstå, at han er glad, når han efterhånden får forskellige hjælpemidler efter ønske! Noget af det betaler han selv – og det kan så lade sig gøre nu, hvor han får pension.

Han købte selv sin “Genny” (Segway for handicappede), og fordi han selv har købt den, kunne han få bevilget en letvægts-kørestol i ønskefarverne. Den har han fået i dag (også med lidt selvbetaling pga farverne) – hold da op, den er flot!!

Den er jo smart at have med i flyet på ferie. Han har ønsket sig, at jeg hjælper med at sy en “dragtpose” til den efter nytår.

Han får også efter meget lang tids venten en handicapbil, som er ved at blive bygget om i Herning til hans behov, den er med lift, så Genny’en kan komme op i den, men det går jo ikke i et fly. Inden døre er det også smartere med letvægts kørestolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *