Multi-julegaver!

11 sorte håndklæder – 5 badehåndklæder og 6 alm. – fik jeg i julegave af mine børn/børnebørn!

Vi udveksler altid ønskesedler i familien og er normalt også ret gode til at holde hinanden a jour med, hvad vi har købt til hvem! Det kan godt gå galt, og især yngstesønnen er flere gange løbet ind i gengangere, når han pakker op. F.eks. fik han et år 4-5 livremme! Jeg fik 1 år 3 “stegesø’er”.

På min ønskeseddel i år stod 2 håndklæder og 1 badehåndklæde, sorte i en god kvalitet.
Og det ønske havde alle 3 familier benyttet sig af. Hvordan det så går op med 6 og 5 – ja, det var vist noget med et tilbud. Og alle 11 var købt i samme mærke og samme butik = Jysk.

Jeg er rigtig glad for dem, farven passer til farvene hvid/grå/sort på fliserne i badeværelset, og jeg har et skuffedarium med sorte og grønne skuffer, som er stemt af efter fliserne og de grønne håndklæder, jeg har brugt mest, siden jeg fik dem i fødselsdagave for nogle år siden. Nu kan jeg gemme de røde og gule håndklæder, som jeg alligevel aldrig bruger, væk og få fornyelse!

Vaskemaskinen har kørt 2 gange, og nu er det fint vejr til udendørs tørring.

Jeg fik i det hele taget dejlige gaver af dem allesammen, bl.a. et nyt betræk til mit store strygebrædt, som jeg har ledt efter i flere år, undertøj, ny thermo tekande, te. Og en dejlig taske i kernelæder.

Men overraskelsen kom i form af en kæmpestor pakke, som var afleveret her i en stor sæk, som jeg skulle transportere til Sjælland til juleaften. Den indeholdt en standerlampe! Jo, jeg kan godt se, at den, jeg har, er lidt leddeløs, så det er jeg glad for! Nu håber jeg bare, at giveren kommer og monterer den 😉


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *