Nu gider jeg ikke mere!

Jeg troede, det gik bedre, men blev ved med at hoste, og jeg har svært ved at hoste op og kan mærke, jeg har svært ved at trækkevejret helt igennem!

Og nu har jeg også lidt feber, så jeg kommer nok til at prøve i morgen, om jeg kan få en akuttid hos lægen. Det er heldigvis stadigvæk her i Erritsø – men fra 1. marts skal vi have ny læge, og det bliver i en helt ny konsultation inde i Sundhedshuset. Den tid – den sorg! Eller glæde – det kan være, det bliver en læge, jeg bliver mere glad for?

4 tanker om "Nu gider jeg ikke mere!"

 1. Kære Hanne
  God bedring – og hurtigt. Et godt råd mod hosten, hvis det er anfald der virker helt krampagtige og ikke vil holde op: Tag en dyb, meget dyb indånding med lukket mund og pust ud med fløjtemund. Gør det nogle gange, det hjælper tit på de mere hårdnakkede anfald.
  Mange hilsener
  Birgit

  • Tak skal du have Birgit! Det vil jeg prøve – når det bliver slemt. Men jeg har også en god hostesaft, en af dem, man kun kan få på recept. Det har jeg haft i så mange år, at jeg ikke har problemer med at få den igen for den rækker utroligt langt for mig! Ikke noget vanedannende hos mig!

 2. Kære Hanne.
  Jeg håber du får en tid hos lægen i morgen, og ønsker god bedring.
  Ønsker også tillykke med det yngste barnebarn i går. Jeg husker jo, I havde en pw-aften hos svogerskabet på de Thygesons allé, og Regnar og Runa var henne og finde de små glas og en flaske frem, for at ønske tillykke.
  Gode aftenhilsener fra Diana

  • Tak Diana! Du husker godt – og rigtigt! Ja, det var en dramatisk begivenhed, men det gik jo så fint, selv om han var lidt lille!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *