3 par bukser for mindre end 1 pars pris!

Jeg synes, jeg er heldig! Jeg elsker LauRie bukser og har brugt dem i mange år. Men de er meget dyre! Så da jeg så på Facebook, at de havde udsalg med 40% rabat, bestilte jeg 3 par. Jeg kender jo min str. i netop dette mærke.

Hvorfor jeg har fået mere end 40% rabat, ved jeg ikke, men i hvert fald modtog jeg alle 3 par i går, og tilsammen kostede de mindre end 1 par koster normalt! Og fragtfrit, fordi de sneg sig over 800 kr.

3 par i hver sin farve, og pakket nydeligt ind i hver sin cellofanpose, samt med retur-label, hvis de skal byttes eller returneres indenfor 14 dage. Det skal de ikke, de passer, bortset fra længden, men sådan er det altid, fordi jeg er så lille. Jeg kan sagtens lægge dem op.

Lækkert!

En tanke om "3 par bukser for mindre end 1 pars pris!"

 1. Kære Hanne.
  Tillykke med bukse-købet, men bukserne for lange?
  Så vidt jeg ved, fås nogle af modellerne i flere længder – f.eks 7/8 dele?
  ja, du kender mig og ved, jeg er en almindelig pige – i hvert fald hvad højde angår – (som Liller synger i:”Ensom dame, 40 år” – tør jeg ikke skrive om min vægt 🙂 – )
  Jeg har for et par dage siden købt et par cowboybukser med kortere længde på postordrefirmaet Zalando til omkring et par hundrede kroner, og de passer perfekt. Jeg gider ikke lægge bukser op, men måtte i sommer lægge 8 par – leggins op -, jeg hadede de.
  Men tillykke med købet og god dag fra
  Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *