Hvad kan jeg spise?..

…når jeg ikke kan tygge? Det tænkte jeg over i eftermiddags – ja, jeg kunne f.eks. lave risengrød, men det er ikke så længe siden, jeg fik det. Jeg er også meget glad for supper af alle mulige slags, men det har jeg fået 2 gange for nylig.

Så det blev en lille æggekage, hvor jeg startede med at stege løg i meget små tern + 2 små kartofler i små tern, og så hælde æggemassen på sammen med lidt salt. Og jeg har stadig noget af den lille landskinke, jeg kogte forleden, så jeg dryssede små tern af den ovenpå et par minutter, samt lidt peber. Det blev til god mad og smagte dejligt, så føler man, at man har fået ordentlig mad!

Men jeg håber selvfølgelig, at det bliver bedre med den ømhed, så jeg kan spise normalt 😉

3 tanker om "Hvad kan jeg spise?.."

  1. Tak Ulla – det har jeg aldrig prøvet at lave! Men det går absolut bedre i dag, og jeg kan tygge forsigtigt 🙂
    Jeg vil have spidskål til aften, med lidt lidt skinke og 1 kartoffel til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *