Pakker tæpper – og skriver adresse-lister!

Det er faktisk et stort arbejde, når der skal afleveres en større portion puttetæpper, som jeg har planlagt at gøre på tirsdag. Der skal skrives adresseliste, som følger med, fordi julemærkehjemmet gerne vil skrive en tak til tæppetanterne – hver gang!

Så samtidig med, at jeg piller sedler af alle de tæpper, jeg har p.t., skriver jeg listen, og pakker tæpperne i sække efterhånden, pænt foldet sammen.

Der er enkelte af tæpperne, som er sengetæpper, de skal på deres egne liste, og der er ganske få, der skal gemmes til juni, hvor de bliver solgt på auktion til fordel for Julemærkefonden til drift af hjemmene. Det er ikke puttetæpper – de bliver aldrig solgt – men det er tæpper, der ikke egner sig til at være puttetæpper – for små, for store el.a.

Så mit arbejdsværelse et plastret til med stakke af tæpper!

Jeg holder lige en pause!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *