Haglvejr – næsten sne

Jeg har prøvet det, der var værre, for 19. april 1991 var jeg på spejdertur på Endelave med mine store spejdere, hvor vi lå i bivuak i høj sne!

Men det er da alligevel en ærgerlig afbrydelse på foråret! Jeg tænker på dem, der har nået at plante forårs- og sommer blomster, som nok ikke tåler denne blanding af hagl og sne, som vi får i dag! Mine forårsblomster tager ikke skade, de er gamle og hærdede. Forårslyngen, som jeg nyder hvert år, har blomstret for fuld styrke siden januar, og den var alligevel aftagende.

Derimod er jeg jeg bekymret for den tidlige, hvide rhododendron, som er på nippet til at springe ud, den bliver måske frosset og taber blomsterne, før de åbner sig.

2 tanker om "Haglvejr – næsten sne"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *