En slapper-uge efter en aktiv uge

Ja, det var en næsten uhyggeligt aktiv uge i sidste uge – og som det ofte går for mig, så tager jeg en slapper-uge bagefter! Ikke bevidst – men der er bare ingen energi!

Måske er der ikke noget at sige til det – jeg glemmer bare hele tiden, at jeg har nået en ret høj alder, og så skal der åbenbart kompensation til!

En slapper-uge indebærer som regel en del strikning! Så slapper jeg af, men har alligevel noget mellem hænderne. Og det betød, at jeg fik strikket min 5. ID = “Ingen Dikkedarer”. Denne gang med striber! Jeg begyndte på den for ca ½ år siden, så måske er det næsten en UFO? I mellemtiden har jeg strikket et “Mary-svøb“, et “Nessi-tørklæde”, som ikke er pænt, så det bliver trævlet op ved lejlighed, 6 hjemmegjorte julegaver, samt flere par strømper og lidt babytøj. Så jeg har da ikke siddet på hænderne! Denne gang hhar jeg strikket ID i striber i tynd uld + en følgetråd i morbærsilke, der følger i alle striberne.

“Ingen Dikkedarer – med striber”

En tanke om "En slapper-uge efter en aktiv uge"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *