Skønhed

Efter travle dage i godt selskab er det absolut skønt at slappe helt af! Der er ingen arrangementer at gøre klar til, ingen gæster at se frem til – bare Diki og mig (det nyder han også).

Så er der også tid til at nyde denne skønhed! Sørens yndlings rhododendron, som jeg tog med mig her til, og som nu blomstrer helt, helt vildt!

For 5 dage siden så den sådan her ud:

Og det lovede jo godt! Men det er overvældende nu! Det er også fantastisk med de nuancer, der er i farveskiftet på blomsterne fra dag til dag, fra de stærkt pink knopper til de hvide blomster, før de falder af.

Nå – jeg kommer nu ikke til at kede mig – heller ikke i dag! Når jeg har fået pakket ud fra i går, skal jeg lave billeder af alle de ca 70 tæpper, vi modtog. De bliver vist lidt ad gangen.

Og så har jeg også en stor stak puttetæpper, som Laila har quiltet, men som mangler lukkekant. Det er fint nok, for der er ikke noget, der haster, nu, hvor vi har sendt store stakke af tæpper til julemærkehjemmene på Sjælland, og de jyske har fået for nylig.

God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *