Træt – træt !

Ja, jeg er meget træt efter 2 travle dage på Quiltefestivalen på Aulby gamle skole – men det er en rigt god træthed! Det har været en dejlig oplevelse sammen med styregruppen i Projekt Puttetæpper, og der har været så mange dejlige tæppetanter og andre intersserede, som har besøgt og kommenteret vores projekt – og ikke mindst har afleveret 70 puttetæpper! Det er fantastisk.

I går, Kr. Himmelfartsdag, modtog vi 55 tæpper, og i dag 24 – tror jeg nok, vi har ikke talt efter endnu! Men alle tæpper er fotograferet, og billederne kommer lidt ad gangen.

Det har ikke været helt uden problemer, for de 2 af os skranter, jeg har ikke så mange kræfter og bliver træt – men til gengæld er vores yngste medlem frisk, dygtig, hurtig og har masser af kreativitet! Faktisk snakkede vi andre om, hvad vi egentlig gjorde, før vi fik hende ind i styregruppen? 😉

Nå, det er jo ikke så underligt med den alder, vi 3 “gamle” har, og derfor var det også et stort ønske, vi fik opfyldt, da vi for ca. 1 år siden fik “ja” på vores “frieri” om en permanent indtræden i styregruppen, efter at hun havde hjulpet til i et par år ved flere lejligheder.

Nu er alle tæpperne pakket sammen og på vej forskellige steder hen, de fleste til julemærkehjemmene på Sjælland, mens nogle skal udstilles først på det årlige Tæppetante-træf sidst i juni.

Det var iøvrigt en flot messe, den hyggeligste i DK, med dejlige butikker, også nogle ikke-patchworkbutikker, men jeg fik nu kun handlet ganske lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *