Min gode hjælper Christian

Igen var Christian min hjælper! Hvor er jeg glad for, at han er så rar og villig til at hjælpe med de ting, jeg har svært ved!

Han kørte med mig til Aulby i aften og hjalp mig med at bære tæpper ind og hænge dem op på de standvægge, en hjælpsom butiksejer havde stillet til side til os!

Vi har fået en god placering med 2 store borde foruden standvæggene, så det var nemt at få til at se flot ud!

Nu er der klar til at møde en masse tæppetanter og andre patchworkere i morgen og på fredag – jeg glæder mig!

Jeg fik forøvrigt et evigt tilbagevendende spørgsmål fra en anden butiksejer, som ikke har været med før: “Hvad koster tæpperne ?” Og som andre blev hun meget forbavset, da jeg svarede, at de ikke var til salg! De, der ikke kender vores projekt, forstår jo ikke, hvorfor vi så udstiller tæpperne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *