Færdig med puttetæppe 2019

Endelig er jeg færdig med det puttetæppe, jeg har syet på (i hånden) siden februar. Det har været med ude i flere butikker for at vise mønsteret og teknikken “Quilt-as-you-go”, som jeg har brugt til at montere og quilte tæppet med.

Jeg elsker de farver! Og jeg er glad for måden at quilte og montere på. 4 blokke er syet sammen. Derefter er de 6 store blokke, de 10 blokke i siderne og de 4 hjørneblokke quiltet hver for sig med bagsidestof og mellemfor (bomuld i dette tilfælde) og føjet sammen med strimler på for- og bagside i én arbejdsgang.

Bagsiden på tæppet bliver på den måde også lidt sjov, fordi jeg har brugt forskellige stoffer til hver blok.Jeg kunne også have quiltet hver enkelt blok, før de blev føjet sammen. Fordelen med denne teknik er, at man ikke quilter et helt, stort tæppe i symaskinen, men mindre dele.

Jeg er godt tilfreds, selv om jeg har haft små problemer undervejs, og der er også småfejl, men det må der gerne være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *