Valg 2019

Selvfølgelig opfyldte jeg min borgerpligt – som altid – og stemte til Folketinget i går. Og jeg fulgte også – som altid – med i TV, efterhånden som resultaterne viste sig. Det var ikke uden spænding.

Mit parti – som altid – fik denne gang et pænt resultat, og det er jeg glad for.

Men vigtigst er, at ét parti IKKE kom ind! Jeg har virkelig frygtet, hvordan det ville blive i Folketinget, hvis det helt vildt ekstreme parti kom ind, og hvilken ballade, der uvægerligt ville blive omkring ét menneske, der kun vil skabe had og ufred. Forestillingen om, hvad det ville betyde af uværdig opførsel, som vi skulle være tvunget til at være vidner til – den er har redet mig som en mare!

Der er stadig spænding! Hvem kan finde ud af at samarbejde? Men det foregår formentlig med værdighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *