Jeg var lige ved…

…at falde i en fælde!

Hold da helt op, som sådan en svindler kan snakke og gøre en helt forvirret! En telefonopringning fra et (påstået) bankernes sikkerhedstjeneste el. sådan noget, der startede med at spørge, om jeg havde overført 6. 563 kr i går el. i dag til en konto i Nordea Bank?

Nej det havde jeg ikke – jamen så var det en hacker, der havde været inde på min bankkonto, men det havde de fanget, for alarmklokkerne ringede! Og så kørte han derudad med spørgsmål, der tilsyneladende var noget, han vidste om mig i forvejen! Det var for at tjekke, at det var mig og min konto.

Jeg skulle lade dem lukke min konto – det ville ske med det samme – og jeg skulle have ny NemIdé + nyt Dankort, men der kunne godt gå fra en uge til 14 dage, var det i orden? Og han gjorde mig opmærksom på, at samtalen blev tappet til politiet!

Og så måtte jeg ikke gå ind på kontoen, før jeg havde modtaget NemIdé kortet med posten, han tjekkede også adressen, som han havde. Så skulle han bruge mine koder mm, men så begyndte jeg at blive mistænksom! Jeg sagde flere gange rent ud til ham, at jeg jo ikke vidste, hvem han var!! Det forsøgte han også at forklare sig ud af, og når jeg igen ville vide, hvor han ringede fra, talte han lidt hurtigt/sløret, så det fik jeg ikke fat i.

Det endte med – efter ca. ½ time – at jeg bad ham ringe igen om et kvarter, for så ville jeg ringe til min bank! Det var i orden!

Den søde dame i sparekassen kunne slet ikke se, at der var noget som helst i vejen, og hun var overbevist om, at min mistanke var rigtig! Hvis han ringer igen – hvad han nok ikke gør – skal jeg notere tidspunktet og ringe til politiet!

Man føler sig så dum!!! Men han fik ingen koder, ingen kontonumre, ingen oplysning om min bank! Men som han da kunne snakke om hjørnerne!

Så pas på derude! De er ude efter os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *