Havregrød er også godt!

Lækker frokost på café i går – havregrød i dag!

Jeg kan godt lide havregrød, og engang imellem, når jeg ikke “gider” at lave kødretter til mig selv, så passer det mig godt med havre- eller risengrød. I dag var jeg fuldstændig udmattet af en masse telefonopkald og havearbejde, så blev det havregrød med tranebær, det smager virkelig godt.

Jeg ved ikke hvornår jeg lærer det – sikkert aldrig – at jeg ikke kan holde til havearbejde! Jeg skulle plante nogle nyindkøbte planter i krukker, gøde dem og de andre krukker + gøde rhododendronerne, som jo har fået godt med vand nu, og flytte det ene (granit)fuglebad ½ meter.

Så kunne jeg heller ikke mere!

Forresten har naboen opdaget, at vores lille gærdesmutte, som plejer at have rede i cotoneasteren, som nu er væk, har fundet ud af at bygge rede i hækken mellem vore haver! Det var en dejlig nyhed! NU skal vi så bare advare gartneren, når han kommer og klipper hæk.

Jeg er kommet i tanker om, at jeg til min fødselsdag vil ønske mig 2-3 mejsekasser, som kan hænge oppe på det grimme plankeværk! Det er der en anden nabo, der har gjort – og der er beboere i kasserne!

En tanke om "Havregrød er også godt!"

  1. Kære Hanne.
    Havregrød er godt. Det spiser jeg også glad og gerne engang imellem. Gryn i en dyb tallerken, passende vand på og drys med salt, og en tur i microen uden at skrue helt op for energien, så det ikke bliver for hårdt. Og så kold mælk til – dejligt.
    Håber du får de fuglehuse, du ønsker dig.
    Gode aftenhilsener fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *