En dejlig eftermiddag

I går eftermiddag besøgte jeg én af de quiltere, jeg beundrer allermest, og som jeg holder rigtig meget af – Linnea.

Linnea er utroligt dygtig til patchwork, meget nøjagtig og omhyggelig, det er så flotte tæpper, hun syr. Og jeg er så lykkelig for, at hun for nogle år siden fik lyst til at blive “tæppetante” i Projekt Puttetæpper.

Linnea har fornylig mistet sin mand efter et hårdt sygdomsforløb og er knap færdig med det store arbejde, der følger med af praktiske ting.

Men hun har lyst til at se venner og havde inviteret mig til frokost, kaffe og snak – og selvfølgelig også kig på det, hun arbejder med p.t. Det nyder jeg jo. Vi snakker rigtig godt sammen om alt muligt, ikke kun patchwork, og det blev en dejlig eftermiddag.

Dette fantastisk smukke tæppe holdt Folmer rigtig meget af, og det er kommet op at hænge i spisestuen. Linnea er ved at sy et puttetæppe i samme mønster, men andre farver – det bliver SÅ flot, men det varer lige lidt, før det kan afleveres. Trods situationen og Linneas egne skavanker har hun stadig lyst til at sy patchwork, og det er nok en sund terapi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *