WAUWW – sikke et vejr!

Diki og jeg er kommet godt hjem efter en tur til Daugaard, hvor han er blevet klippet af vores yndlings-hundefrisør! Det gik rigtig godt, han bliver bedre og bedre og piver ikke så meget mere!

Men sikke da et vejr, det blev, da vi kørte hjem. Voldsomt regnvejr, så viskeren gik på højeste gear, og vand på vejbanen, især i siderne, så jeg tog landevejen og satte farten ned. Pludselig så jeg 3-4 biler foran mig, hvor der stod kæmpe sprøjt af vand op til begge sider, heldigvis kunne jeg nå at sætte farten endnu mere ned, så jeg kunne liste igennem en kæmpe-kæmpe sø under en vejbro. Den havde ikke været sjov at køre igennem med normal fart!

Og så – da vi kørte ind i Erritsø og drejede rundt i rundkørslen, fik jeg solen direkte i hovedet! Det var et omskift!

Og nu har Diki “sommerhår” – det er dejligt for både ham og mig!

2 tanker om "WAUWW – sikke et vejr!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *