Jeg strikker baglæns!

Ja, nu skal det være slut med den trøje! Det er ellers en flot og lækker Hanne Falkenberg model LIDO, som jeg har strikket på / strikket om /strikket til i flere år!

Der var ikke garn nok i kittet (det har jeg aldrig hørt før om HF’s modeller, men det var der ikke, selv om jeg ikke er en stor str.), og så lå den længe, indtil jeg spurgte i den butik, hvor den var købt, om godt råd og var så heldig, at jeg fik 2 ngl. ekstra foræret!

Men selv om jeg fik den strikket stor nok, så synes jeg ikke, den kom til at passe mig! Den er ikke til min skikkelse, har jeg indset.

Så nu “strikker jeg baglæns” = trevler op! Og så prøver jeg med en anden HF model, som er i A-facon, nemlig “Konfetti”, hvor jeg strikker en lys mint-grøn ind som effekt.

Jeg er netop blevet færdig med en helt anden strikket busseronne, som har været lidt kedelig at strikke! Den er temmelig speciel, så jeg vil ikke vise den, før enderne er hæftet og den er vasket.

Det har passet mig fint med det halvdårlige vejr i Pinsen, hvor jeg har hygget mig alene med flere slags håndarbejde – dels den busseronne, som jeg gerne ville være færdig med, dels noget nyt patchwork, som jeg har fundet stof frem til (det tager altid en del tid, fordi jeg leger med farverne). Nu har jeg lavet skabeloner til mange romber og skåret en masse stof, det skal nemlig håndsyes! Jeg hyggede mig så meget med det puttetæppe, der blev færdigt i sidste uge, hvor jeg syede alle blokkene i hånden! Så det vil jeg også gøre med dette. Der er ikke noget, der haster!

Det har været dejligt med en helt stille og rolig Pinse, for der har været flere anstrengende arrangementer de sidste måneder, og der kommer et par stykker mere senere på måneden.

Min lille ven Diki kræver ikke meget af mig, men han er blevet vasket og er fin og duftende ren! Han skal klippes på fredag, så er han sommer-klar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *