Sikke en fø’sdag!

Det blev en helt igennem dejlig fødselsdag! Og jeg er ikke kommet helt ovenpå endnu! Dels af indtryk og glæde, dels af træthed!

Jeg havde valgt at invitere til 2 fester på samme dag: Brunch i Fælleshuset, som vi har mulighed for her i andelsboligforeningen, samt en lille middag om aftenen på Cozy i Fredericia.

Begge dele blev meget vellykkede! Men faktisk kom nogle af gæsterne allerede aftenen før for at overnatte på gæsteværelserne i Fælleshuset, så Diki, som elsker gæster, var helt oppe at køre!

Da jeg havde startet min dag helt som sædvanligt, nemlig med at gå morgentur med Diki, fik jeg en overraskelse: Denne blogs lykønskning til sig selv med de 11 år og min med de 80! Jeg fik nemlig bloggen i fødselsdagsgave af yngstesønnen, og da han stadig er webmaster, er det muligt for ham som den eneste foruden mig, at skrive indlæg. Tak for det – jeg har det stadig sjovt med at blogge i min “høje alder”!

Vi var 36 til brunch i Fælleshusets store stue. Datteren og den ene svigerdatter havde hjulpet mig med at flytte og dække borde aftenen før, og det var også de 2 + den anden svigerdatter, der stod for alt det praktiske med at sætte maden (som kom fra Lucullus) ind, lave kaffe osv samt rydde op bagefter. En kæmpe indsats, som jeg er meget taknemmelig for.

Det var både mine naboer, min familie, nogle gamle veninder og patchwork-veninder fra Depotgården, der deltog, sådan en blanding er festlig! Alder fra 7 til 96 !

Lillesøster Lotte holdt tale og friskede barndoms- og familie historier op!

Brunchen var lækker, og der var rigeligt af den! Der var også juice og en lille én, og der blev sandelig også sunget fødselsdagssang, holdt tale og råbt HURRA, SÅDAN!

Patchworkstof fra Spanien!
Overraskelse:
Nu skal vi ud og rejse!

Dejlige gaver, både ønsker, gavekort og overraskelser var der også, den største overraskelse var et gavekort på en ferie i Casa Color, svigersønnens families hus i Malaga, sammen med datter, svigersøn og kusine (hun er da heldig, ikke?).

Et par timers afslapning på terrassen og pludselig ringede telefonen – det var ældstesønnen, som havde en ekstra gave til mig, hvis jeg lige kom ud af min hoveddør! Og så kom hans store VW Multivan trillende ind på pladsen – med ny chauffør: Christina! Hun havde lige præcis taget kørekort med glans! Bestået i 1. forsøg, både teori og praksis, og med stor ros fra både motorsagkyndig og kørelærer!

Og det havde været en hemmelighed for gamle Farmor, at hun overhovedet var begyndt at tage køretimer!

Stolt kørelærer og elev! Bestået i første forsøg! Han fortalte Far’en, at han roligt kunne lade hende køre den store bil – og det gik fint!
Hun havde da sagt til mig, under brunchen, at hun ikke kunne blive, for hun skulle på arbejde (i REMA) og hun holdt også øje med sit ur – men det var bare snyd!
Til lykke, hvor er det flot!

Senere fik hun lov at være chauffør, da vi kørte ind til Cozy i lystbådehavnen, hvor jeg havde bestilt en lille middag for de nærmeste. Heriblandt min niece fra København, som ikke havde ferie, men havde revet nogle timer ud af kalenderen og tog toget herover og hjem igen samme aften for at være med til at fejre mig! Desværre var der et par afbud, men vi var 17, der hyggede os med god mad og vin.

Vi var også en lille tur nede blandt bådene for at se min søster og svogers lækre “old-time” motorbåd, en Nordic Cruiser, som de sejler rundt i, efter at de fornylig er sejlet over Atlanten i deres store sejlskib efter en vinter i Caribien!

Et par drinks herhjemme, nogle sad endda på terrassen – for sikke et vejr, jeg blev begunstiget med!

Og så var dagen slut! Nogle overnattede igen, og Victor var heldig! Hans forældre har ferie, og de havde aftalt med Christian og Christina at tage i Legoland i dag!

Men nu er de allesammen rejst igen, og Diki og jeg har taget det meget med ro i dag! Diki havde det meget svært med, at vi allesammen kom og gik flere gange i løbet af dagen – især klynkede han, når jeg gik fra ham – igen, så han har holdt sig tæt til mig i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *