Jeg må have været træt!

For jeg sov til kl. 9 i morges! Det sker ikke tit. Men jeg lavede jo også billeder sent i går.

Her kommer lige nogle flere!

Denne fantastiske buket prydede mit gave bord, og nu står den på mit spisebord og er ualmindelig smuk! Roserne plukkede datteren i sin og hendes nabos have om morgenen, og de dufter fantastisk!

Vasen er kun til låns, sagde hun! Den har hun fået af mig, og jeg har fået den af min svigermor for mange år siden!

Og på gulvet står min Mormors gamle vase, som hun fik i fødselsdagsgave, da hun blev 50 og græd over, at hun havde så små børn: 9 og 7 år var min Mor og Moster. Den har stor værdi for mig, og nu står den med de fine blomster, datteren havde pyntet bordene med!

Jeg nyder dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *