Skrækkelig nat!

Jeg har lidt af kramper i benene om natten i mange år – uden at finde noget, der virkelig hjælper. Dog har Magnesium-depot piller hjulpet i nogen grad, men ikke altid!

I nat var det helt forfærdeligt – det var også lummervarmt, og så sover jeg ikke godt. Men det var kramperne, der sendte mig ud af sengen ca. hver time! Og jeg var bare så træt, så træt af at blive afbrudt af min søvn. Jeg vandrede lidt rundt i huset, lukkede et vindue mere op, så der blev gennemtræk (der har absolut ingen vind og derme ingen træk!), og fik lidt køligere luft ind.

Og så begyndte Diki at ligge og slikke sig! Jeg ved ikke, hvad det skyldtes, men han nærmest slubrede, mens han slikkede sig i numsen! (Jeg har kigget efter, men der er ikke noget at se). Det holdt mig også vågen!

Så vi sov lidt længe, før vi stod op kl. 8, og så tager vi det lidt med ro! Læser avis, strikker – og Diki sover!

5 tanker om "Skrækkelig nat!"

 1. Jeg lider også af kramper og spiser kinin piler jeg får på recept hos lægen. De er godt nok blevet dyre, da man ikke kan få tilskud til dem længere. Eller det vil sige at hvis man har prøvet alt andet, kan man sammen med lægen søge tilskud.

  • Hej Yt. Jeg fik kinin piller i mange år, på recept, men de hjalp ikke mere. Magnesium depot er bedre, men ikke nok til at jeg ikke mange nætter har de kramper. Udspænding før jeg går i seng hjælper også. Jeg efter et råd prøvet med Melatonin, men det gør ingen forskel.

 2. Min massør har et godt råd.

  Man skal lægge et stykke håndsæbe under rullemadrassen. Det skulle hjælpe fantastisk. Hun gør det selv.
  Hilsen
  Ingelise

 3. Du skulle prøve at tage magnesium, mener jeg det hedder, det skal ikke være afførende, jeg tager 3 piller, alt efter dosis, for muskelsmerter, det er hospitalet der har rådet mig til det. Min mor og mormor bandt en udtrådt om benet det hjælper også.

  • Som jeg skrev i indlægget, tager jeg Magnesium depotpiller, og det er det, der har hjulpet medst.
   Jeg har prøvet mange gamle råd: uldtråd, håndsæbe mm, og det er vist noget med, at troen flytte bjerge – det hjælper i hvert fald ikke mig.
   Men tak for rådene!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *