Regnvejr – strik – lækkerier

Nu er jeg klar til at starte på Uldféen-s Mystery KAL – på efterbevilling, KAL’en er nemlig slut, men jeg har hæftet mig på og valgt nogle fantastiske håndfarvede garner i Merino/silke.

De skal strikkes sammen med 2 tråde ad gangen, mens man skifter mellem farverne – man bestemmer helt selv hvordan!

Jeg vandt det hele op, mens jeg så de spændende udsendelser på DR2 om månelandingerne og alt det, der foregik i de dage op til og efter 20. juli 1969. Jeg husker selvfølgelig godt, hvordan vi gik og kiggede op på månen fra Aasiaat/Egedesminde og snakkede om “manden på månen”!

Utroligt skønne farver, og garnerne er så silkebløde, at det er en fryd at mærke på.

Værs’go’ strik!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *