Efter glæde følger …

Jeg var på en skøn lille udflugt sammen med datteren til kusinen i Vejle, der nu er færdig med at tømme sin afdøde søsters lejlighed – det har været hårdt! Hun har undervejs delt ud af søsterens bo til mange familiemedlemmer, og nu var det min datters tur!

Det var utroligt dejligt at se hendes glæde over de ting, der var bestemt for hende! Bl.a. noget vidunderligt sengelinned i en fantastisk lækker kvalitet (som man ikke finder nogen steder i dag) – med gamle broderede initialer, fine hæklede blonder (hun kunne slet ikke tro, at det var hæklet, så fint var det). Hvidt altsammen – og koldrullet! Det skinnede af kvalitet, og kusinen kunne ikke have fundet en bedre modtager!

Vi havde et par hyggelige timer sammen – og derhjemme ventede glæden, da jeg kom hjem til Diki!

MEN – pludselig, som lyn fra en klar himmel, fik jeg det rigtig skidt: kvalme, lidt feber og voldsomt ubehag. Hvor kom det fra? Jeg tjekkede blodsukkeret, men det var OK. Jeg har desværre en mistanke om, at det er galdesten, der (igen) rører på sig! Jeg har drukket en masse vand, cola og te, men kun spist en lille smule frugt, og nu – efter et par timer – går det bedre.

2 tanker om "Efter glæde følger …"

    • Ja tak, Gitte, det var væk næste morgen – men jeg spiste heller ingenting den aften, så jeg var sulten om morgenen! Det går fint nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *