Kan man sige, det var en god bisættelse?

Ja, det mener vi “2 gamle piger” godt, man kan sige om den bisættelse, vi har været til i dag.

Afdøde svoger blev på nær 3 dage 93 år! Har haft et godt og indholdsrigt liv med glæder og sorger – også stor sorg, da hans kone døde for 24 år siden!

Men i høj grad også gode aktiviteter, et godt familieliv – også efter, at han måtte flytte på plejehjem for 3 år siden – dog aftagende det seneste år.

Den unge præst talte ualmindelig personligt om ham og hans liv, med udgangspunkt i “en inkarneret avislæser” ! Et bevis på hans store interesse i livet og alt, hvad der foregik!

Hans sønner, svigerdøtre, børnebørn, oldebørn (3 små piger, som var med i kirken på deres vilkår med tegninger, og “godbidder”), hans 91-årige friske søster og venner fik en god oplevelse i kirken.

Kan man ønske sig mere, når man i så høj en alder uden at være akut syg bare stille og roligt sygner hen og til sidst sover ind?

Et ualmindeligt hyggeligt samvær med en lækker frokost blev en god afslutning på begivenheden. Mange havde ikke set hinanden længe, nogle kendte slet ikke hinanden pga forskellige relationer til afdøde – men alle havde nogle minder, som blev udvekslet i en meget positiv atmosfære.

Det var et godt liv – og det var en god afslutning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *