Bulder og brag

Nu bliver det helt sort igen derude! Og det begynder at buldre. Diki og jeg var ellers heldige og gik morgentur i dejlig lun luft og næsten solskin – men jeg kunne godt se, at himlen blev mørkere.

Vi kom hjem i tørvejr, men nu 1 time senere tordner det igen. Det gjorde det også i nat – i den grad! Jeg er bestemt ikke bange i tordenvejr, men jeg blev forskrækket, da jeg 1 time efter, at jeg var gået i seng, næsten røg ud af sengen ved et KÆMPE tordenbrag og et voldsomt lyn, som vækkede mig, selv om gardinet i sovekammeret var trukket for. Selv Diki blev forstyrret i sin søvn og ville gerne op i sengen til mig – han er ellers ikke bange for brag, men blev jo nok også forskrækket. Han hoppede hurtigt ned igen, da han var blevet kælet lidt for – han er ikke nogen sengehund!

Nu læser jeg, at det var et lyn, der slog ned i en kran på havnen, og selv om havnen ikke er lige udenfor, så er der ikke så langt i lige linie, og det har jo nok forplantet sig.

Det er også meget lummert, så jeg har vinduer åbne til begge sider, men ikke en vind rører sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *