Jeg var for overmodig!

Det er bare træls, det her med den ryg! Nu er det 4. dag, jeg fodrer mig selv med Panodiler! Je ved ikke, om det er et hold – eller kan det være et sammenfald? Jeg har ellers stærke knogler, har jeg fået at vide efter en scanning. Men ondt gør det, og jeg har svært ved at gå og sidde.

Så jeg tager det meget med ro!

Jeg SKAL blive frisk til næste weekends store begivenhed Dansk Patchwork Forenings årlige TRÆF, denne gan i Roskilde!

2 tanker om "Jeg var for overmodig!"

  1. Jeg har med jævne mellemrum problemer med ryggen. Min læge sagde, det vigtigste var, at være smertefri for ellers spænder man og så bliver det værre.
    Han gav mig en recept på Ipren 600 mg (kan købes i håndkøb med styrke 200 mg) + to pamol tre gange dagligt. Det kan virke voldsomt, men det hjælper. Ipren virker muskelafslappende og sammen med pamol er det meget effektivt.

    God bedring

    • Tak for dit råd! Men jeg må ikke få Ipren el. andre af den type. Det har jeg fået i årevis pga mine nedsunkne for-fødder! Men det må ikke gives mere til ældre!
      Du har sikkert ret mht til at man skal holde sig smertefri, for det er helt rigtigt, at jeg spænder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *