Telefon-bedrageri! Jeg kunne have været én af dem!

Iflg. medierne står 8 mennesker nu anklaget for telefonbedrageri overfor ældre kvinder!

Jeg kunne have været én af dem – hvis jeg ikke følte mig usikker og derfor valgte en udvej. Jeg kan i den grad følge dem, der nu viser sig at være blevet bedraget af et (formentlig) organiseret hold af bedragere, der fik manipuleret kvinder til at opgive deres NEM-ID, så de lynhurtigt fik lænset deres konti i diverse banker.

Han var virkelig sympatisk, ham der ringede til mig, og jeg VAR meget tæt på at tro på hans overbevisende historie om, at en hacker var i gang med at overføre penge fra min konto – men gudskelov var jeg alligevel for skeptisk!

Jeg føler med dem, der har mistet deres penge!

En tanke om "Telefon-bedrageri! Jeg kunne have været én af dem!"

  1. Kære Hanne.
    Ja, endnu engang priser jeg mig lykkelig for mit hemmelige telefon-nummer, der “freder” mig for disse opkald.
    Indrømmet, er det også en ulempe, hvis nogen skal finde mig, men så finder de ig gennem f.eks mine børn, men jeg bliver skånet for mange ukorrente og uvedkommende opkald.
    Folk skal nok finde mig, hvis det er vigtigt. Så kender de kilderne til mig.
    God søndag fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *