En dum dag – og nat!

Jeg har mavekneb! Det har jeg haft det meste af natten og dagen indtil nu! Jeg tror bestemt ikke, jeg har spist noget “forkert”, jeg er mere bange for, at det er galdesten, der rører på sig. Jeg har siden, jeg blev opereret 6 gange for 5-6 år siden, et par gange haft mindre anfald (jeg har stadig galdeblæren), og jeg er lidt nervøs for, at det er det igen!

Ikke nok med, at det “kniber” i maven, så spænder jeg i ryggen, så jeg også har ondt i nogle muskler i ryg og siderne.

Skravl!

Nå jeg må bare slappe af.

3 tanker om "En dum dag – og nat!"

  1. Hej Mette – tak for din omsorg! Jo, jeg har det fint nu – men jeg havde en tur igen natten til i går. Så jeg må vist tage kontakt til min læge og få en nærmere undersøgelse, evt. scanning, så det kan blive opklaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *