En lettelse

Kan man sige, at det er en lettelse, når man får konstateret, at mistanken om galdesten er helt korrekt?

Ja, det kan jeg godt, for det er små sten, og der ligger ikke nogen i galdegangene i leveren.

Det var en meget omhyggelig og grundig scanning, og jeg fik en foreløbig, men god forklaring om små, ikke alarmerende galdesten og let udvidede galdegange, som er et resultat af de tidligere kikkertundersøgelser.

1 time efter, at jeg havde forladt Vejle Sygehus, ringede sygeplejersken fra min praktiserende læge: nu havde de fået undersøgelsens resultat fra Vejle – det er da imponerende! Måske bliver jeg indkaldt til en undersøgelse på Kolding Sygehus, hvor kirurgerne vil tage stilling til en evt. behandling/operation. Men ellers skal vi se tiden an, og hvis/når jeg får anfald, kan de stærke smertestillende piller, jeg har fået, hjælpe mig. Jeg må bare ikke få feber i forbindelse med smerterne – i så fald skal jeg søge læge / vagtlæge.

Det er OK for mig, jeg er meget beroliget ved den besked, og ikke mindst ved at få klar besked på, hvad smerterne skyldes. Det kunne jo være noget helt andet og mere alvorligt!

En tanke om "En lettelse"

  1. Til lykke med svaret. Ja, det er selvfølgelig træls, at der ER noget i vejen, men det er godt at få klar besked. Jeg kender problematikken fra nyresten. Jeg håber for dig, at anfaldene må blive få og
    sjældne!!
    VhK-V

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *