1. dec. og 1. søndag i advent

De sidste dage har været præget af en trist begivenhed – men jeg har da fået syet 3. del af HANNEs juleleg 2019:

1. – 2. – 3. del af HANNEs juleleg 2019

Mon det kommer til at se sådan ud? Eller skal der sys mere til (det tror jeg), før det sys sammen. Det får vi at vide næste fredag, hvor legen slutter.

Julekalender 2019 fra Perch’s Thehandel

Men det er jo også 1. december, så jeg er startet på at lukke små skuffer op i Perch’s julekalender!

I hver lille skuffe ligger en lille dåse the – 24 forskellige! Lækkert!

Adventskalender fra Conraddesign

Og i år prøver jeg noget, jeg (vist nok) aldrig har prøvet før: en adventskalender, den er fra CONRAD DESIGN! Og i dag er det et strikkekit til et dobbelt pandebånd – eller en foret hue, man bestemmer selv.

Diki har også fået julekalender!

Det allerbedste, jeg har lavet i dag, er, at jeg har vasket og føntørret Diki! Jeg børstede ham grundigt i fredags, fordi han skulle have været til hundefrisør og være klippet lørdag – men hun måtte melde afbud! Jeg børster ham grundigt, inden han skal derud, så der ikke er filter i pelsen. Og så bliver han vasket og klippet.

Jeg synes, han skulle vaskes alligevel, så selv om det er noget af det, jeg har svært ved, gjorde vi det i formiddags – og det gik så godt denne gang! Så blev han føntørret bagefter, og det er han god til, han gjorde kun vrøvl, da jeg satte den på varmeste! Han er bare så lækker og fin nu og har fået en “tandbørste” som belønning.

Han har også fået en julekalender:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *