Sokker!

Pludselig strikker jeg det ene par sokker efter det andet – det er ellers noget, jeg kun har gjort sporadisk igennem en hel del år!

Svigerdatteren havde ønsket sig sokker i julegave, og det fik hun.

Hun bruger altid sokker på sit arbejde som hjemmehjælper/SOSU-hjælper, så hun slider dem! Jeg har før haft en kusine til Søren til at strikke til hende, men hun kan ikke mere.

2 af disse par har været brugt i undervisning af nogle, der gerne ville lære at strikke sokker på lang rundpind = “Magic loop”. Det ene par strikkede jeg med 2 sokker på samme 80 cm lange rundpind, med 2 nøgler, men det, synes jeg, er lidt besværligt, så jeg fortsætter med 1 ad gangen, stadig på 80 cm rundpind.

Ældste barnebarn på 23 år har også ønsket sig sokker – i en noget anden str. nemlig 45! – og nu har jeg strikket ét par og er i gang med det næste par, som bliver strikket i 6-trådet, meget lækker strømpegarn. Og nu er Victor også på banen med ønske om tykke hyggesokker, så det bliver de næste!

Jeg skal lige huske at hvile hænderne indimellem, for jeg holder mere stramt på pindene, end jeg gør, så jeg strikker en trøje!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *