150 bog-net til Biblioteket

Det var i dag afleveringsdag af de 150 bog-net, som en gruppe på Tekstilværkstedet på Depotgården har syet i sidste uge – på skift og på samlebånd. Det har været rigtig sjovt at udføre denne fælles opgave.

Overbibliotekaren samt en medarbejder mødtes med nogle af os i formiddags til en lille session, hvor de modtog de 150 bog-net i festlige farver. De var passende imponerede! Og det forstår jeg godt, for det er da en ordenlig stak. De måtte låne en rullevogn for at få dem ned med elevatoren og i bilen

Nu er det spændende, om bibliotekslånerne også synes, det er en god idé at låne sådan et stort net til bøgerne, som afløsere til plastikposerne, som fremover ikke forefindes på biblioteket.
Det er også spændende, om nettene kommer tilbage, men der kommer en stregkode på, så de scannes ind sammen med bøgerne, så man ved, hvor de befinder sig! Pøj – pøj med det!

4 tanker om "150 bog-net til Biblioteket"

  1. Hvilken fantastisk idé med de poser. Håber det kommer til at fungere. Måske det så kunne brede sig til andre biblioteker. Selv har jeg syet en ordentlig stak stofnet til når jeg skal ud at handle (eller på biblioteket). Materialet er gamle gardiner og andre stofrester, mange fundet i genbrugsbutikker. Jeg har altid nogen liggende i bilen, så jeg kan snuppe et eller flere. Varme hilsner til dig og Diki. Kirsten.

    • Tak Kirsten. Jeg har også syet flere net til mig selv – både nogle helt enkle og nogle, jeg har gjort mere ud af!
      Og jeg har også altid nogle liggende i bilen – så det ser vi åbenbart ens på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *