Det kan godt gå galt :-)

Jeg har, siden jeg var barn, strikket og læst samtidig – ja nu også set TV og strikket. Og hver morgen, siden jeg blev pensionist, nyder jeg at have god tid til min morgenavis, som jeg læser, samtidig med at jeg drikker min yndlingsthe, spiser og derefter strikker. Det skal selvfølgelig helst være enkelt strik, så man ikke skal se ret meget på det.

Men det kan godt gå “galt” – pludselig i dag opdagede jeg, at jeg havde strikket en pind vrang på et strikketøj, der er strikket i ene ret (på begge sider)! Hvordan i alverden slår man over i vrang = glatstrikning på en trøje, hvor der ikke skal være en eneste vrangmaske? Jeg er endda nået så langt som midt på det ene ærme!

Nå det var kun én pind at trevle op, da jeg opdagede med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *