Nyt hjælpemiddel til strik

Fra Uldféen har jeg modtaget nogle “liner”, som man kan sætte maskerne på, når man har brug for at lade dem hvile. De er godt nok smarte! De er tynde og hule og af blød plastik, så man kan lirke en spids strikkepind en lille smule ind og så flytte maskerne fra den ene pind til den anden, trække den spidse pind ud og lave en knude på de 2 ender af linen.

Se nederst i ærmegabene, hvor de nu holder maskerne i ro, mens jeg strikker kroppen.

Det er min Ingen Dikkedarer no. 5, jeg strikker, og garnet er det håndfarvede, helt vidunderligt bløde fra Uldféen: 50% Camel og 50% silke sammen med Silk mohair fra Isager.

Det er virkelig lækkert!

2 tanker om "Nyt hjælpemiddel til strik"

  1. De ser SÅ smarte ud, de liner! Hvad hedder de / mærke? Og sikke et skønt garn! Jeg har netop selv bestilt håndfarvet garn fra Fru Valborg i Sverige ~ kan næsten ikke vente.

    • Ja, de er smarte! Jeg har fået mine som gave fra Uldféen (Facebook), hvor jeg køber det lækreste garn, men jeg har hørt, at garnbutikker også har dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *