Hvad den symaskine dog kan!!!

Det har givet et helt nyt livsindhold for ældstesønnen at få sin egen symaskine (med broderi tilbehør). Det er utroligt, hvad han kan lave på den!

Han syede i efteråret (på min symaskine) en varm kørepose til Genny’en (segway-kørestol), med indbygget “hul” til styrestangen, foret og flot quiltet af bævernylon. Med tittekanter og lynlås.

Han synes, det trækker lidt igennem den i blæsevejr og frostvejr. Så nu har han også syet en inderpose! På sin egen maskine, som han har fået i mellemtiden.

Lavet med en stol for at få pasform! Og uden at han ved, hvad “knude-quiltning” er, er det faktisk den metode, han har brugt til at quilte med, så der ikke er nogen stikninger, der kan slippe luft igennem! Her er det knappenåle, der markerer, hvor der skal punkt-/knude-quiltes.

Han har været uheldig at blive påkørt, så bilen har fået en skramme, der skal udbedres på værksted i denne uge, men så kan han køre til bassin-træning i Sundhedshuset på Genny’en i alt slags vejr!

Skal jeg lige tilføje: Han er absolut selvlært! Han er udlært klejnsmed og har arbejdet som mobilkran-fører/montør og brandmand. Men kreativ har han altid været!

3 tanker om "Hvad den symaskine dog kan!!!"

  1. Det er dejligt at se en kreativ sjael, der bruger sine evner og spreder glaede omkring sig. Tillykke Jan og Hanne!

    • Tak Gitte! Efter min mening er der 2 ting, der har fået betydelig betydning for Jan indenfor de sidste 2 år: at han har fået ro på økonomien og dermed har været i stand til at købe de 2 køretøjer: bilen og Genny’en, og at han har fået symaskinen og fundet ud af, hvor meget han kan lave på den!
      Når nu hans situation er, som den er.
      Han har altid været en kreativ sjæl – også som barn – og det er så dejligt at se ham udfolde sig på trods af de vanskelige vilkår, han har nu fysisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *