Bage-dille!

Jeg hørte lige i radioen, at det er helt vildt, hvor mange danskere, der bager i øjeblikket! Ja, vi har tiden til det, og det er hyggeligt!

Og hvad havde jeg lige sat i ovnen?

2 helt almindelige franskbrød – ikke noget med surdej – ikke et grydebrød – ikke familiens julefranskbrød – bare helt almindelige hvedebrød, som jeg har bagt tusindvis af i tidens løb. Da vi var en familie på 5, forsvandt sådan 2 brød meget hurtigt! Og det var fint, for det egner sig ikke særlig godt til at fryse ned eller gemme i flere dage!

I radioen fortalte forskellige fagfolk, at der sælges bagebøger som aldrig før, SAXO.com gav eksempler, mens studieværterne havde kanelsnegle i ovnen. F.eks. sælger de mange bagebøger af Claus Meyer og “Brødbogen” af Annemette Voss – jeg har ikke nogen af dem, men jeg har mine gode gamle opskrifter!

Det skal smage – og det dufter bare så godt i hele huset nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *