HANNEs Patchwork forårsleg 2020

Skal jeg være med? HANNEs Patchwork “leger” normalt med sine kunder (og andre) ved sommertid eller før jul, men hendes kunder, som formentlig keder sig i disse hjemme-tider, har opfordret hende til en “Forårsleg” – og Hanne, som selv er et legebarn og elsker patchwork, har på rekordtid lavet mønster og tilrettelagt en 4 ugers Mystery, hvilket betyder, at vi ikke ved, hvad det går ud på!

Nu er Hanne også forretningskvinde, så hun tilbyder kits med det nødvendige stof i 4 forskellige farver + tråd. Men man må som vanligt hjertens gerne bruge stof fra det personlige lager!

Og jo, selvfølgelig skal jeg være med, det har jeg været de fleste gange i alle årene.

Så i går gik “jagten” ind på stoffer, som jeg håber vil passe. Et bundstof og 3 mønsterstoffer. Jeg kan godt lide at være lidt kontroversiel, så jeg har valgt et livligt bundstof og 3 rolige stoffer – men alligevel kontrast – til mønster. Så må vi se, om det dur?

Det er dejligt at ha’ mulighed for at vælge og vrage!

En tanke om "HANNEs Patchwork forårsleg 2020"

  1. Hej
    Super dejligt at du vil lege med. Uden dig og de andre var der jo ikke noget ved det for mig… smiler…..
    Fede farver du har valgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *