“Corona-trøjen”

Ja, det er vist, hvad denne trøje kommer til at hedde! Det ligger lige for.

12. marts begyndte jeg forfra på den trøje, som jeg ellers fik færdig 7. marts, hvor den blev vasket, med filtning som resultat! Jeg var grædefærdig! Men der var garn nok til at gøre den om, med ganske få ændringer i farveforløbet.

Og det var jo samtidig med, at Danmark blev lukket ned pga Corona virus, så vi lige siden har levet isolerede. Jeg har desværre haft det psykisk sådan, at jeg de første 2 uger var rastløs, kunne ikke koncentrere mig og fik ikke rigtig noget fra hånden. Hvor jeg jo ellers helt oplagt kunne bruge min tid og kreativitet til at sy / strikke alt det, jeg så gerne vil – lige så meget som jeg vil!

Det er ikke blevet til megen syning! Men strikningen beroliger mig, man kan måske sige, at jeg på en måde mediterer?

Med det resultat, at jeg nu i dag 6. april kun mangler ca. ½ ærme!

Så den bliver færdig på mindre end 1 “corona-måned” !

Det er jeg da glad for – jeg har næste trøje i kikkerten – men jeg nærer mig, garnet er ikke vundet op endnu!

Og faktisk er jeg de sidste par dage igen kommet i gang med at sy, så der sker endelig noget på den front også.

Jeg trives efterhånden glimrende i mit eget selskab! Diki og jeg går vores ture, snakker lidt, på behørig afstand, med de sædvanlige hundevenner, vi møder. Og så handler jeg 1-2 gange om ugen i Brugsen.

Familie påskefrokosten er selvfølgelig udsat – måske til Pinse – nu får vi se. Men der er jo desværre nu til aften varslet forlængelse af arrangements forbud til slut august – det er trist, for der ligger jo flere dejlige patchwork messer i sommer.

Foruden alt muligt andet, som plejer at glæde mange mennesker: koncerter, sports arrangementer, forlystelser af enhver art – der er nok ikke noget af det, der bliver til noget i år!

Jeg tænker f.eks. på Legoland (og lignende) – hvornår mon de får lov at lukke dørene op? Det er virkelig underligt!

Og alle de mennesker, der ikke kan komme på arbejde!

Det er selvfølgelig det værste – hvad enten man er lønarbejder, virksomhedsejer, stor eller lille, uha ! Det er ikke til at tænke på!

Også i min familie gælder det de fleste. Én får ikke sin studentereksamen på normal vis, 2 arbejder hjemmefra, én er hjemsendt, én har næsten tom kalender, én skulle have arbejdet i Legoland hele sommeren. Og 2 arbejder med pleje og dermed risiko!

Så jeg skal ikke beklage mig personligt – kun ville jeg gerne kunne se dem allesammen, og selvfølgelig også de venner, jeg normalt har glæde af!

Det bliver en lang sommer! Bare vi allesammen kan holde os raske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *