Nu med gult !

Man skal gøre noget, der kan muntre én op! i disse tider.

Det kan ikke undre nogen, at det for mit vedkommende indbefatter farver!

Patchwork Oasen i Skjern har et kæmpe udvalg af batik stoffer i de skønneste farver – og Helle har også webshop samt en formidabel service! Det var der, Anne valgte at købe stoffer til sine 2 tæpper, som jeg syede fornylig, også via webshoppen og med hjælp fra Helle.
Så der bestilte jeg disse flotte, gule batikker som supplement til gule stoffer fra mit eget “lager”. Mønsteret bliver ét, jeg har syet før, og som jeg rigtig godt kan lide (man har jo sine favoritter!).

Den sorte FQ er en gave. Og under den ligger en blok papir til paper-piecing (stamps på “dansk”), samt en lille boks med nye skærehjul til min lille rulleskærer.
Ikke så synlig ligger en ny kvadratisk skæreplade med inch mål. Jeg elsker min kvadratiske skæreplade, men den er med cm, og mange mønstre er lavet til inch. Så jeg skal lære mig at bruge inch.

Dejlig påskegave til mig selv!

En tanke om "Nu med gult !"

  1. Hej Hanne. Du bliver SÅ glad for at bruge inch-mål. Langt de fleste modeller er efterhånden i inch. Et godt råd skal være, at du også anskaffer dig en inch-trykfod til din symaskine (måske, du allerede har det). Så er du virkelig “godt kørende”.
    Rigtig god påske til dig og dine og god fornøjelse med de smukke stoffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *