Endelig lykkedes det!

Det er ikke løgn, når jeg siger, at det har taget mig måneder!!! med at forsøge at a jour føre Projekt Puttetæppers galleri!

Jamen HOV! jeg er jo ikke med i Puttetæppers styregruppe mere? Nej, det er jeg ikke, jeg har selv valgt at trække mig efter 20 år, og det har jeg endelig vænnet mig til, selv om jeg tit savner det.

Men én af de (mange) opgaver, jeg havde påtaget mig, har jeg lovet at gøre færdig. Og det har vist sig at være meget svært!

Projekt Puttetæpper’s egen hjemmeside, som jeg som så meget andet selv har fået oprettet på nettet med yngstesønnens hjælp for mange år siden, viser løbende billeder af modtagne tæpper mm, men før den blev til en realitet, havde vi en aftale med Dansk Patchwork Forening om at lægge billeder ind på deres hjemmeside. Senere fandt den daværende webmaster på at lave et egentligt galleri, udelukkende med PP’s tæpper – lidt besværligt i starten, fordi vi selv skulle sende billeder og tekster til hende. Men så fandt hun ud af, at vi (jeg) selv kunne administrere dette, og det blev til et omfattende galleri, hvor billeder i tusindvis helt tilbage til 2010 ligger i kvartalsvise grupper. Ja, det er da et ekstra arbejde, men vi vil meget gerne vise tæpperne!

Indtil!… ja indtil DPF’s hjemmeside blev ændret. Det skete sidste år, men nogle ting ændredes først hen-ad-vejen, og pludselig for et par måneder siden, var PP’s galleri helt ændret, og jeg kunne slet ikke finde ud hvordan, jeg skulle lægge billeder på.

Selvfølgelig har jeg været i forbindelse med DPF’s nuværende webmaster, men selv om hun sagde, jeg skulle kunne bruge den fortsat, så kunne hun ikke give mig en manual, og det var meget frustrerende.

Heldigvis får jeg stor, stor hjælp fra en meget IT-dygtig og erfaren yngstesøn. Og i forgårs aften lykkedes det ham ved fjernstyring af min pc at knække koden og finde de rigtige “knapper” at klikke på. Puh ha, det er noget mere indviklet end det gamle system, og det ville aldrig have lykkedes mig at finde den rigtige rækkefølge uden hans hjælp. Tusind, tusind TAK for hjælpen!

Og nu er jeg så i gang – langsomt men sikkert – at lægge alle de billeder på af dejlige puttetæpper, som PP har modtaget de sidste 3 måneder! Og jeg kan sove om natten igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *