– og så blev jeg a jour!!!

Det kan ikke beskrives, hvor lettet jeg er, over at det lykkedes at få styr på Projekt Puttetæppers galleri (link = det lille gule tæppe på forsiden) – lad det blive min sidste opgave, som jeg havde lovet at løse!

Det har været en meget sej proces – men da jeg først havde fundet systemet (eller sønnen havde!) og havde fundet en rytme, så gik det faktisk fint. Der er nogle ting, jeg gerne ville lave anderledes, men det er jeg ikke herre over.

Jeg vil stadig gerne hjælpe min afløser, og gradvis skal jeg nok lære hende at bruge galleriet, ligesom jeg for et par år siden lærte hende at lægge billeder på hjemmesiden (ja, ja den gamle kone kan nogle ting, bla. at lære fra sig!). Men det kræver, at jeg får lavet en manual, så hun ikke skal slås med noget så svært tilgængeligt, som ikke-IT-uddannede mangler forudsætninger for at klare.

Øj, jeg er glad!

2 tanker om "– og så blev jeg a jour!!!"

  1. Kære Hanne. Jeg er også glad: fordi du har gjort et kæmpearbejde med at få galleriet op at køre igen, og fordi du er færdig og kan trække vejret igen. Du har været så optaget af opgaven, og det må være dejligt at være i mål.
    Tusind tak til både dig og Nikolaj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *